Pollen

Måndag den 11 maj och sedan resten av veckan så var det som om snöflingor yrde i luften. Antar att det något slags pollen och en ren gissning är att det är från kastanjeträd efter att Neliz varit ute på spaning när hon varit ute med vovvarna. Stackars alla pollenallergiker!


Kommentarer
Postat av: emelie

vilken häftig bild! vi har gissat att det är från maskrosorna som det flyger.

kram

Postat av: MiaS

Läste i G-P att det är Poppeln som släpper sina fröer. Tydligen ovanligt mycket i år och det kan man ju hålla med om, det ser ju ut som om det snöar ibland :) Ask är också en poppel...

kram



och cool bild!

2009-05-21 @ 14:19:14
URL: http://miascardsandstuff.blogg.se/
Postat av: Daniela/Neliz

Nää kastanj är det ju inte, det är ju det trädet som har en massa långa dinglande grejjer hängandes. Vettefasiken vad de heter dock. Sjukt konstigt att det FORTFARANDE är en massa sådant ute nu.

Fräckt att du fick med det på fotot också :P

2009-05-21 @ 15:30:32
URL: http://neliz.se
Postat av: malin

mmmm och kliar i näsan gör det... klikli

2009-05-22 @ 09:23:09
URL: http://mallafors.se
Postat av: madeleine

Det verkar som om trädet vid varpaklubben är en av bovarna i dramat! Det går knappt att gå där, för man blir alldeles vit och snuvig och - blä! Även maskrosorna hjälper till, de verkar vara ovanligt många i år, eller är de bara tidiga? kram.

2009-05-24 @ 10:32:03
URL: http://maddesigno2.blogspot.com
Postat av: Mats Johnson

Oj cool plåtning, ser ju lite "vintrigt" ut ! lite tips ang manuell aktivering av blixt exvis. som upplättning vid porträtt, utomhus : tryck på "blixtsymbolen" på funktionskorset på baksidan, då ser du på displeyen olika blixtsymboler, då stegar du till den du vill ha, exvis "ren" blixtsymbol, på så sätt tvingar du på blixten fast kameran egentligen inte vill använda den i dax-ljus.

mvh Mats

2009-06-04 @ 23:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback