MåndagsbabbelIgår testade vi en skolas lekutbud i närheten där vi bor. De bygger till skolan och har också satsat jättemycket på skolgården. Ungarna hade jätteroligt medan jag njöt i solen.

Jag är alldeles yr i mössan nu! Jag sms:ade grannen och skrev att jag hoppas att hon mår bra sista dagarna på graviditeten och att hon får låta mig veta om hon behöver något eller behöver hjälp med barnen. Hon ringde upp genast och sa att hon var på förlossningen med värkar var tionde minut! Wehoooo! Vad spännande! Snart har vi en liten liten bebis i huset!!

Förra veckan var riktigt tung. Det är omorganisation på jobbet, 20 stycken blev chock-uppsagda - de fick gå på dagen, utan att lämna över och utan att få jobba under uppsägningstiden. Lite underligt kan jag tycka. Väldigt kymigt för de som fått gå - som om de gjort något fel, som ett straff.. Det har varit tung stämning och motivationen låg.

Ett nytt företag med nytt namn jobbar jag numera inom, samma plats, samma arbetsuppgifter  men "ett nytt, ungt företag med en slimmad organisation". Jo, det är snygga klyshor. Jag påverkas såklart känslomässigt, men inte rent praktiskt.

Idag var det inskolningssamtal för Téa eftersom hon börjat på en ny avdelning på dagis. Det var inget anmärkningsvärt, allt flyter på fint. Något roligt som förskoleläraren berättade var att personalen ibland använder engelska för att kunna prata "internt" om barnen t.ex. ska få glass. De har vid ett par tillfällen glömt av att Téa kan engelska och Téa har gett dem en lurig blick. ;)

Platespottning: 034. Kan ni fatta att jag till slut mötte 031, två stycken dessutom dagarna efter varandra.. Så kan det gå när man väntar ett halvår på en siffra. *s*


Kommentarer
Postat av: Sara

De ser väldigt lyckliga ut! Förstår jag, tänk vad kul med nya saker på skolgården.. Kommer ihåg själv när man var liten och de byggde något nytt i någon lekpark eller på någon skolgård :)

Vad himla tråkigt med dina medarbetare, trodde nästan inte man fick göra så.. Vilken chock för alla.. Ja, det är inte lätt i dessa tider, fy sjutton! Vilken omställning för alla!Kram

Postat av: Kamilla

WOW vilken skolgård :DÅåh så kul med en bebbe i huset!

Ja, min klasskompis ska ju ha barn i november, så då blir det att hjälpas åt :D det ska bli så kul!Trist med jobbet, men samtidigt skönt att du fick jobba kvar!Kram kram vännen!

2009-09-07 @ 19:34:26
URL: http://kamillasscrapping.blogspot.com
Postat av: mathilde

Oj det lät inge roligt med jobbet! Förstår att det var tung stämning, det blir ju ingen "seger" direkt att vara kvar, även om det såklart är hur skönt som helst att slippa gå. Men låter som att de inte skötte det sådär himla snyggt!

Roligt med en liten bebis i huset :) Små nyfödingar är ju så söta, och luktar så gott!

Kram på dig

2009-09-09 @ 18:15:59
URL: http://vardagochtrams.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback