Minialbum av layouter

Jag har scannat och framkallat mina layouter i 10x10 och 15x15cm stora foton. Klistrat ihop dem två och två och gjort små minialbum. Det är väl inte gratis, men de är så lagoma för barnen att bläddra i.

Missa inte utmaningen på
Svensk Scrapbooking med just temat minialbum! :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka härliga minialbum!

Postat av: Emmeli

Vilken kanonidé - tack för tipset, det ska jag göra så fort jag får tillfälle, hade varit kul att hinna med innan tävlingen är slut men samtidigt - det blir inte så mycket scrappat inne i boken då, kanske bara fram och baksida?Hur många sidor har du i din/dina och använde du bara en ring i hörnet? Har aldrig gjort minialbum tidigare men blev jättesugen efter att ha sett dina fantastiska skapelser på forumet! Tack för det! Kram! ♥

2010-01-20 @ 13:14:22
URL: http://emscreativeside.blogspot.com
Postat av: AlaEmmeli

Hejsan igen...Jo nu har mina LOs kommit i fotografier, så häftigt att se dem på det viset och i miniformat (beställde till att börja med 10*10)...så nu har jag lite frågor, som står i min blogg redan. Hur gör man bra, passande och fina hål? Vad ska man använda för sorts lim till detta så att det håller och satte du dem direkt baksida mot baksida eller använde du ex cardstock emellan?Stor Kram!

2010-01-28 @ 00:06:15
URL: http://emscreativeside.blogspot.com
Postat av: Imredina

Nice site, Keep it up

2011-07-20 @ 07:58:42
URL: http://imredina.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback