Youth Code (Buzzador)



Jag fick ett fantastiskt paket med posten i en Buzzadorkampanj och det bästa av allt är att jag älskar de här produkterna. Jag blir vansinnig på kletiga krämer som inte torkar och lämnar en oljig hinna efter sig men de här lämnar en sammetsmatt finnish som man lätt kan sminka sig efter man strukit på.

De kostar ca 175kr/st och det är en burk med vardagslyx. Jag tycker kanske att tuben är en smula onödig, men jag är ju inte särskilt rynkig heller så dag/nattcremen (man behöver bara en!) räcker fint.

Vill du bli Buzzador och få såna här roliga produkter? Mejla mig på [email protected].

Kommentarer
Postat av: Ensamma mamman

Buzzador är verkligen bra. Jag har varit med i ungefär 3 år men har bara fått testa någonting en gång och de var halstabletter. Men de är verkligen en smart grej och kul när man väl får testa nått. kram

Postat av: Anna

Nu vet ju inte jag vad är för något i tuben. Det är så att produkterna jobbar ihop för att få ett bra resultat. Sen innehåller inte dag och nattkrämen samma produktuppbyggnad så använd du båda, de jobbar på olika sätt med huden.



Vinterkramen Anna

2010-03-10 @ 19:00:56
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Va lyxigt!! Du får berätta sen vad du tyckte! Kram!

2010-03-12 @ 09:36:52
URL: http://emscreativeside.blogspot.com
Postat av: Anki

Jag är också buzzador och fick prova på samma fantastiska paket! Kan bara säga - vad vackra vi kommer att bli ;-) Tycker om ögoncremen faktiskt.



Kramis - Anki

2010-04-02 @ 18:36:59
URL: http://bargman.blogspot.com/
Postat av: Kaiandrea

Very useful information. Thank you!

2012-05-07 @ 09:08:47
URL: http://kaiandrea.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback