Téas 8-årskalas

Det blir som vanligt två kalas, ett familjekalas och ett med kompisar. I år skulle det inte bli mer än ett familjekalas eftersom vi skulle slå ihop kalasandet med fyra av hennes andra kusiner som också fyller år i augusti, men sedan blev det ett spontant extra familjekalas ändå så helt plötsligt var vi uppe i tre kalas.
 
Själva födelsedagen som inföll på en söndag firades med sen frukost och eftersom vi skojat med Téa om att hon bara skulle få en hjälm i present så var vi ju tvugna att slå i den nya cykel-/skatehjälmen och bara ge henne den.. först, sedan blev det löshår och örhängen. 
 
 
Första kalaset firades med hämtmat och glasstårta från Lejonet och Björnen och blev lite mer spontant och avslappnat familjemys.. och när sånt händer blir vi alltid minst 12 pers. :)

 

Kompiskalaset blev lite vildare men lite mer planerat.
Att sätta något på huvudet var en trend som startades av en flicka och sedan satt alla med påsar och Happy Meal-kartonger på huvudena.
 


Sån tur med vädret vi hade för efter maten blev det utelek.Därefter blev det tårta såklart - en Lady Gaga-tårta.
 
 
...och kak-leken där man lägger en kaka på pannan och så ska man grimasera tills kakan kommer ner till munnen och man kan äta upp den.
 

Téa stod för underhållningen med egen-koreograferad dans och kompisarna satt artigt och tittade på och applåderade.
 
 
Därefter blev det disco tills mammor och pappor kom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback