Mumsig frukost - ägg-/feta-/oliv-/salamimuffins



Low carb-muffins, goda såväl till frukost som matsäck!

12 st
10 ägg
1 dl vispgrädde
200 g riven ost
1 pkt salami, strimlad
1 liten burk oliver, hackade
½ pkt fetaost, smulad i stora smulor
grovmalen svartpeppar
1 msk krossade linfrön
½ msk Fiber Husk

Rör ihop alla ingredienserna. Häll smeten i amerikanska muffinsformar. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter. Voila! :)

Kommentarer
Postat av: Daniela/Neliz

Ojojoj detta var allt hurtigt av dig!

Har du bakat dom efter vi kom hem från Lidl??



De ser iallafall väääldigt goa ut måste jag säga!



PS: Fått inloggning till all de största svenska grossisterna nu. Så du vet.



Kramar!

Postat av: Ingela

Såg ju inte äckliga ut. Fast jag tar bort salamin. Lite rökt tofu funkar säkert bra. Och sojamjölk istället för grädde :)

2008-11-27 @ 23:54:14
Postat av: Annika

SÅ god de ser ut!! Måste helt klart prova!!



kramis

2008-12-02 @ 23:02:12
URL: http://duracellmamman.se/wordpress/
Postat av: Katja

Åh, vad bramed såna här recept. Har bestämt mig för att försöka köra lite GI igen. Har lagt på mig massor igen och kan inte sluta frossa :-D

Mer goda och braiga recept vill jag ha!!!!

Vart hittar man fiberhusk och vad är det?



Kram Katja

2009-01-05 @ 07:40:52
URL: http://katja73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback