Mumsig frukost - ägg-/feta-/oliv-/salamimuffins

Low carb-muffins, goda såväl till frukost som matsäck!
12 st
10 ägg
1 dl vispgrädde
200 g riven ost
1 pkt salami, strimlad
1 liten burk oliver, hackade
½ pkt fetaost, smulad i stora smulor
grovmalen svartpeppar
1 msk krossade linfrön
½ msk Fiber Husk
Rör ihop alla ingredienserna. Häll smeten i amerikanska muffinsformar. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter. Voila! :)
Kommentarer
Postat av: Daniela/Neliz
Ojojoj detta var allt hurtigt av dig!
Har du bakat dom efter vi kom hem från Lidl??
De ser iallafall väääldigt goa ut måste jag säga!
PS: Fått inloggning till all de största svenska grossisterna nu. Så du vet.
Kramar!
Postat av: Ingela
Såg ju inte äckliga ut. Fast jag tar bort salamin. Lite rökt tofu funkar säkert bra. Och sojamjölk istället för grädde :)
Postat av: Annika
SÅ god de ser ut!! Måste helt klart prova!!
kramis
Postat av: Katja
Åh, vad bramed såna här recept. Har bestämt mig för att försöka köra lite GI igen. Har lagt på mig massor igen och kan inte sluta frossa :-D
Mer goda och braiga recept vill jag ha!!!!
Vart hittar man fiberhusk och vad är det?
Kram Katja
Trackback